MENÜ

 

Beépített szekrény,
tolóajtós gardróbszekrény, egyedi konyhabútor, térelválasztó tolóajtó,
acél és alumínium tolóajtó vasalat rendszerek.
 

06-70/317-24-68
06-1-331-19-54

Rólunk

 

 

Cégünk 1994-ben kezdte meg működését, alapvetően a kanadai DSH Inc. (kizárólagos magyarországi importőrként) elemeit, illetve az ezekből készült tolóajtókat forgalmazza. A kezdeti 2 féle keretszín a mai napig 12 színre bővült, a tolóajtók kiegészültek csuklós és nyíló ajtókkal.

A viszonteladó partnereket igen nagy - és egyre bővülő - választékkal és raktárkészlettel tudjuk kiszolgálni.

1998 óta egy holland cég szobaelválasztó tolóajtóival bővült cégünk termékválasztéka. Ez a PRESTIGE típusú szobaelválasztó tolóajtós rendszer, amit 3 színben, bútorlapos, üveges és kétoldalas tükrös kivitelben egyaránt gyártunk.

 

A cégünk legfontosabb tevékenységei:

- Tükrös-, bútorlapos, illetve egyéb betéttel ellátott, acél- és alumíniumkeretes komplett, beltéri toló- csuklós-, térelválasztó és nyílóajtós rendszerek egyedi méretre való gyártása.

- Egyedi beépített gardróbok, polcrendszerek, szekrénysorok, beépített szekrény, beépített gardrób, tolóajtós szekrény, tolóajtós gardrób, egyedi beépített szekrény, egyedi beépített gardrób, tolóajtó, acél tolóajtó, alumínium tolóajtó, térelválasztó, térelválasztó tolóajtó,  tükrös tolóajtó, fiókos szekrény, vákuumfólia, akasztós szekrény, szekrény, gardrób, gardróbszoba, szekrények, konyhák, gardróbok, tolóajtók, gardrób ajtó, térelválasztó ajtó, egyedi gardrób szekrények és kiegészítő bútorok gyártása és beszerelése.

- Egyedi konykabútorok tervezése, gyártása és beszerelése.

 

Az AGF Bútor Kft. széles viszonteladói hálózatot épített ki az elmúlt években az egész ország területén. Így az ügyfelek bárhol legyenek is az országban, mindenhol megvehetik a tolóajtókat, illetve kérhetik a bútoraink szerelését.

 

 

Asztali nézet